Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1136 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Gen_italia napisał:
gabriel napisał:
Martin325 napisał:
... Ten pierwszy co napisał na temat mojego postu zachowuje się jak dzieciak... .
Powodzenia ... ,
w owocnym pozbyciu się , oferowanego złomu...

napisal czlek co porusza sie takim oto najnowszym modelem samochodu (igla salonowa buhaha)

hipokryta co to na wswzystkim sie zna i wszystko wie, a jak jest to widac

Nie wiem kim jesteś Tu na Forum...jak i w rzeczywistości ... .
Niemniej... każdy negatywny przytyk w Twoją stronę , byłby dla Ciebie swoistym KOMPLEMENTEM .
Ja nigdy nie ukrywałem , że kupiłem rzęcha , ba nawet ostatnio napisałem , że mam z nim problemy techniczne ...
Ja mam samochód dla siebie , tylko i wyłącznie do pracy i nic ponad to ....!!! .
Nie dbam o jego wygląd , jak większość Norgów .
I gdybym kiedyś się Go pozbywał... to nie pieprzył bym głupot na forum , jakie to akurat super auto .

---
Natomiast jak ktoś anonsuje sprzedaż auta , bo chce powiększyć ilość siedzeń , to pisze w kierunku TAKICH PRZYMUŁÓW , i przygłupów ...JAK WŁAŚNIE TY I TOBIE PODOBNYCH .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Marcin anonimowy
(Martin325)
Wiking
hypokryta??? Wioskowy człowieku... sam zapewne poruszasz sie oplem astrą z 93roku zarejestrowanym w polsce i tu cie boli , zachowujesz się jak ciota która nie ma zielonego pojęcia na temat tych silników... są to najleprze jednostki vw i audi ... serwisuje auto w polsce i nie widzieli jjeszcze tak utrzymanego modelu i silnika przy takim przebiegu... boli cie ze kogoś chociaż na takie auto stać a ty musisz tyrać zapewne 2 lata by zarobić na coś takiego co ja sprzedaję... pij sobie to winko w domku spedzaj miło wieczory i zajmij się w komentowaniu innych postów... jak masz chęci pogadać o moim samochodziku to zapraszam do oppdal.... wtedy pogadamy... ale nie nudź już na tym temacie... lepiej pokręć swoim koniowałem przed kamerką na czacie może to by było twoje najleprze zajęcie.... pozdrawiam krecie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...sorki

mam taki pytanie techniczne

co to,kto to, jest 'hypokryta'
Zgłoś wpis
Oceń wpis: